Heeft u een bouwproject waarmee wij u kunnen ontzorgen?

Over ons

Bouwbedrijf Noorderland, beter bekend als BNL, is een bouwbedrijf uit het Groningse plaatsje Wehe den Hoorn. Dit bedrijf is begonnen als een éénmanszaak en is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de goedlopende bedrijven in deze crisistijd. Aan het hoofd van het bedrijf staat Harrie van der Lei, de directeur en oprichter van het bedrijf. Het bedrijf heeft meerdere vaste krachten in dienst, en maakt voor de rest gebruik van ZZP’ers. Tegenwoordig is het bedrijf een middelgrote onderneming, dat in het bezit is van bedrijfswagens, gereedschap en meerdere machines zoals kranen, een JCB en Manitou’s. Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Materialen

BNL is, zoals bovengenoemd, in het bezit van meerdere bedrijfswagens die voorzien zijn van alle gereedschappen voor al uw timmerklussen. Ook zijn er bijvoorbeeld een JCB en Manitou’s beschikbaar in het bedrijf, voor klussen maar ook voor verhuur. Sinds kort is BNL ook in het bezit van een FLIR-camera. Dit is een infrarood camera waarmee dingen zoals constructiefouten, lekkages en vele andere problemen kunnen worden opgespoord.

Personeel

BNL maakt gebruik van een groep vaklieden die gedreven zijn om de klus te klaren, een goede werkrelatie met elkaar en de werkgever hebben, en zorgen dat uw klus een succes wordt! Ook grotere werken zoals nieuwbouwprojecten doen wij graag, onze werknemers zijn van alle markten thuis.

‘’Wie zoekt kent BNL niet, wie BNL kent zoekt niet’’.

Ontdek recente projecten

Beleef de expertise van Bouwbedrijf Noorderland. Een ruim portfolio vol nieuwbouw- Renovatie- en Schadeherstelprojecten

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Wij komen graag met u in contact! Tevens kunt u het formulier gebruiken om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

    Naam *

    Telefoon *

    Onderwerp

    Waar kunnen wij mee helpen?

    Please prove you are human by selecting the house.