Heeft u een bouwproject waarmee wij u kunnen ontzorgen?

Verbouwen

U kunt kiezen voor nieuwbouw of een verhuizing, maar ook een verbouwing maakt van uw woonhuis een droomhuis. Wanneer uw leefomstandigheden of gezinssituatie veranderen, kan een aanbouw, uitbouw of interieuraanpassing een prima oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor aan huis of een kinderkamer bij gezinsuitbreiding. Of een dakkapel, serre, erker, uitbouw in keuken, woonkamer of badkamer. Alles is mogelijk. Wij denk graag met u mee en werken flexibel, ook tijdens het bouwproces.

Een aanbouw of inpandige verbouwing vergroot niet alleen de waarde van uw woning of bedrijf, maar ook uw woon- en werkplezier. Het zorgt voor meer ruimte, verfraait uw woonhuis en geeft het pand een ander aanzien. In overleg met u bepalen wij de bouwstijl en kiezen we de gewenste baksteen, het kozijn, de deuren, ramen en eventuele ornamenten. Modern, klassiek of eens totaal iets anders? Wij zijn in alle stijlen thuis.

Wij staan voor een deskundige aanpak en leveren solide verbouwingswerkzaamheden gecombineerd met duidelijke communicatie. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, samen met u bouwen wij uw droomhuis. Graag denken wij met u mee bij het creëren van een huis dat bij u past, waarin u jarenlang met veel plezier woont en lééft.

Wij kunnen uw nieuwbouwproject van het begin tot het einde begeleiden. Vrijstaand, twee onder één kap, een boerderijwoning of misschien een herenhuis, alles is mogelijk. Een nieuwbouwproject vergt een goede voorbereiding,  bij Bouwbedrijf Noorderland wordt hier veel aandacht aan besteed.

Wanneer u nieuw wilt bouwen bent u vaak al erg geïnspireerd geraakt, samen met u maken wij dan een ontwerp van uw droomhuis. U bepaalt uw wensen tot in detail, van uitvoering tot materialen. Vrijwel alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn wij dan ook erg flexibel.

Bij Bouwbedrijf Noorderland is men verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Renovatie

Van aan- of uitbouw tot renovatie en restauratie.

Verbouw is een specialiteit van ons. In overleg met u maken wij wat u voor ogen hebt en graag wilt realiseren. Voor al uw wensen heeft Bouwbedrijf Noorderland een passende oplossing.

Woon- werkcomfort zijn een belangrijk ding, wanneer dit niet meer aan uw wensen voldoet is een verbouwing de perfecte oplossing. Wat u ook wenst of het nou een nieuwe aanbouwen, een nieuw dak, serre of dakkapel is tot en met het vernieuwen van uw badkamer of keuken. Met onze brede ervaring kunnen wij u adviseren in de ideale oplossing.

U wilt graag wat gaan doen maar u weet niet precies wat en hoe dit er allemaal uit moet komen te zien? Wij verzorgen voor u het gehele traject, vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Mag u zelf ook graag bouwen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om uw project casco op te laten leveren en zelf af te bouwen.

Schilderwerk

Verf verfraait het aanzien van uw huis niet alleen, het beschermt uw huis ook tegen weersinvloeden. Daarom is het belangrijk dat uw huis steeds goed in de verf zit.
Onze schilders zijn echte vaklui, die zowel buiten- als binnenschilderwerk uitvoeren.
Of u nu het hele huis van buiten geverfd wilt hebben of de plafonds gesausd of dat alleen de voordeur een nieuwe laklaag nodig heeft: onze schilders doen het graag
en goed. Een meerjarenplanning behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Dakwerk

Uw dak krijgt door het jaar heen nogal wat te verduren met wisselende weersomstandigheden. Het kan daarom voorkomen dat er beschadiging optreedt, of dat de levensduur van uw dak simpelweg verlopen is. Met alle type daken kunnen wij u helpen. Op het gebied van dakbedekking kunnen wij u op meerdere manieren van dienst zijn, of het nu gaat om reparatie van schade of gehele vervanging. Wij beschikken over de beste monteurs met de juiste tools. Onze dakwerk mogelijkheden:

 • Dakreparatie
 • Reparatie daklekkage
 • Dakbedekking vervangen

Wij staan voor een deskundige aanpak en leveren solide dakwerk gecombineerd met duidelijke communicatie. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Loodsenbouw

Door een strakke planning en een gedegen voorbereiding kunnen wij uw loods of opslagruimte in snel tempo realiseren.

U treft één aanspreekpunt waarmee u uw wensen nauwgezet doorneemt en inventariseert. Bouwbedrijf Noorderland biedt een compleet pakket wanneer het gaat om de bouw en het onderhoud van loodsen: van al het installatiewerk en levering en montage van dak- en gevelelementen tot alle staalbouw- en constructiewerkzaamheden die daarbij horen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Wij komen graag met u in contact! Tevens kunt u het formulier gebruiken om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

  Naam *

  Telefoon *

  Onderwerp

  Waar kunnen wij mee helpen?

  Please prove you are human by selecting the tree.